Maskima Gorkog 3, Vračar | Dzordža Vašingtona 9, Dorćol | Lomina 9, Zeleni Venac
Vaša korpa
0 artikla - 0,00 Din
Vaša korpa je trenutno prazna!
Vaši proizvodi Cena

O NAMA

Zona - N je preduzeće koje je osnovano 1994. godine.
Bavi se prodajom boja, lakova, molersko farbarkog materijala i alata, hidroizolacija, termoizloacija, PVC armianih i nearmiranih creva, kućne hemije, merdevina, sušilica...

Naši maloprodajni objekti se nalaze u centru Beograda na tri lokacije. U pogledu asortimana i izbora robe smo se potrudili da zadovoljimo sve potrebe u vezi materijala za završne radove u građevinarstvu na jdenom mestu, vodeći računa prevashodno o kvalitetu proizvoda i ceni.
Za svaki Vaš traženi proizvod u većini slučajeva Vam možemo ponuditi najmanje 2 prozivođača za isti.

Svi oni koji su imali zadovoljstvo da posete naše objekte, pored velikog asortimana proizvoda sa kojim raspolažemo, uvek može da se dobije koristan savet i stručna pomoć od našeg ljubaznog i stručnog osoblja.

Stojimo Vam na raspolaganju za sve informacije i savete koje su vam potrebni u vezi primene, namene proizvoda, kao i pomoći oko predloga rešavanja konkretnih problema i zahteva koje želite da rešite. Ako mi ne budemo u mogućnosti da Vam pomognemo uputićemo Vas da tehničku službu naših dobavljača koji će Vam izaći u susret i pomoći da rešite problem ili da dobijete koristan savet.

 

 

KATEGORIJE ARTIKALA